HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Újabb Kísérlet a Földes Nevének Elvételére

2011.11.10. 16:03 Tűzköves

A Sötét Oldal nem alkuszik. Nem volt elég a nagy pofon, a 40 ezer(!) aláírás. Nem nyugszanak bele, hogy a közvélemény elsöprő többséggel mondott nemet a jeles miskolci oktatási intézmény nevének megtartására. Miután itthon nem boldogultak, a Kétharmados Varázslóhoz, a Magyar Országgyűléshez fordultak. De kik is? Mások mellett, a mi két, dicstelen körülmények között országos ismertséget szerzett képviselőnk. És mi is trükk? Olvassátok!

"Más fideszes és KDNP-s képviselők mellett a miskolci dr. Zsiga Marcell és Csöbör Katalin is aláírta azt az önkormányzati törvényhez benyújtott parlamenti módosító javaslatot, mely szerint nem viselheti közterület vagy közintézmény olyan személy nevét, aki a XX. század önkényuralmi politikai rendszereinek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett, továbbá olyan kifejezést, illetve olyan szervezet nevét, amely a XX. század önkényuralmi politikai rendszereire közvetlenül utal, vagy annak emlékét idézi." (eszakonline.hu) 

Ügyes, mondhatnánk! Ha a népharag nem engedi helyben, akkor oldjuk meg törvénnyel! Új történelem kezdődött. Kétharmaddal arra húzzuk rá a vizeslepedőt VISSZAFELÉ, akire akarjuk. Micsoda szánalmas, szégyenletes trükk! Az emberek elől gyáván bújkálók módszere!

Nem hagyhatjuk annyiban! Ennyi emberrel nem lehet szórakozni! Valami frappáns válasz kell! Hajrá Földes! Hajrá Miskolc!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr963368643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BakoSanyi 2012.02.12. 01:55:07

KIFEJEZETTEN TETSZIK, HOGY EGY KOMMUNISTA NEVÉT VISELI AZ INTÉZMÉNY. JAVASOLNÁM, HOGY A BÜKK ÁRUHÁZ ÚJ NEVE "BREZSNYEV-KÖZPONT" LEGYEN!!!

Clark 2012.02.14. 12:35:38

Milyen vicces kis jobbos poén
süti beállítások módosítása