HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Elment egy izzig-vérig diósgyőri. 51 évesen!

2012.05.19. 10:30 Tűzköves

Gesztenye- és hársfák árnyékában hallgatjuk a pap szavait. Földre szegezett szemmel a ravatal előtt. Ennyi az élet! – gondoljuk. Az ember újra és újra találkozik a felfoghatatlannal. Tegnap még dolgozott, itt beszélt, nevetett velünk. Most meg temetjük.

Stefanik István, izzig-vérig diósgyőri volt. A családon, rokonokon, szomszédokon kívül egykori LKM-esek, DAM-osok, a Perecesi Bányász Fúvósok búcsúztatják. És a szurkolótársak. Velük járta be vonattal, busszal az országot, hogy ott lehessen, ahová a szíve vitte. A szurkolótársak, akik a mámoros hangulatú Kispest meccs után szótlanul adták össze virágra szánt forintjaikat, mondván: - az özvegynek ez most jobban kell!

 

Kedves Pista! Emlékedet, emberségedet, humoros megjegyzéseidet hosszú utazások, nagy meccsek még  élő tanúi őrzik! Bármilyen keserves is kimondani, de egy ember addig él, ameddig emlékeznek rá.

Piros-fehér szíved megállt, de ott leszel velünk újra és újra, amikor felcsendül az „Amíg élek én…”

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr704525502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása