HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Ezt is tönkre akarják tenni!

2012.11.17. 09:27 Tűzköves

ufo_kicsi_1.jpg

Keményen dolgoztak 40-50 éven át. A kohászatban, a DIGÉP-ben, máshol. Idős emberek, nyugdíjasok. Egyikük jobb erőben van, másikuk bottal érkezik. Megörülnek egymásnak, leülnek, nosztalgiáznak a régi időkről. Néha még egy-egy verset is megtanulnak, vagy felidéznek, hogy aztán szépruhában, ünneplőben elmondhassák egymásnak. Megünneplik nemzeti ünnepeinket, éppúgy mint  saját  jeles napjaikat. Társasjátékoznak, kártyáznak és megköszönik, ha jó volt az ebéd. Nyugdíjasklubok mindennapi élete.

És most  be akarnak zárni egyet! Amit az emberek csak Komlóstetői  Nyugdíjas Klubnak mondanak, a Báthori-soron. Az ok? Állítólag megígérte a képviselőasszony! De mit is? A választás után közvetlen azt mondta, hogy marad a klub. Mára már megint be akarja csukatni!  Összevissza hazudozik. Fideszes a lelkem. Sokat nem tett a körzetéért, de annyit megtanult, hogy a ma Magyarországán, de főleg Miskolcon, mindent lehet csinálni. Mi az a 7-8 millió, amiért szétvernének és átépítenének egy nemrég felújított   épületet.

Most éppen vissza akarja állíttatni az orvosi rendelőt! De rajta kívül, ki akarja? Az orvosok talán? Meg kellene kérdezni őket, hogy ott akarják-e hagyni felújított rendelőiket a Vasgyári SZTK-ban!  A betegek? A háziorvos, a szakorvos és gyógyszertár ott van egy helyen. Korábban ugyanezért kétszer is buszra kellett szállni.  Akkor kinek jó ez?

Egyesek szerint valaki bujtogatja a városanyát. Én nem hiszek ezeknek a rágalmaknak. Szerintem máshol van a kutya elásva.

A narancsosok  egyet utálnak, de azt nagyon. Ha az emberek összegyűlnek és beszélgetnek a világ dolgairól. Ahelyett, hogy a tévében és főleg otthon kormány fizetett politikai hirdetéseit néznék, inkább egymást hallgatják egy klubban. Igen, az emberek, ha együtt lehetnek olyan dolgokat is elmondanak egymásnak, hogy nem ezt ígérték; hazudnak; nincs pénz ennivalóra; nincs pénz a tüzelőre.

Ez tűrhetetlen! Inkább be kell záratni! Ha kell, mondvacsinált okkal! Várható eredmény: egy hellyel kevesebb lesz, ahol még összegyűlhetnek az emberek. Ez az, amiről mélyen hallgat a magát képviselőnek mondó asszony!

Ám a  komlóstetőiek városszerte híresek arról, hogy szeretik lakóhelyüket és nem hagyják, hogy az ottélőknek bárki is ártson!   Most megint eljött az idő! Meg kell akadályozni a nyugdíjasklub bezárását!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr944905695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása