HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

2012-ben történt... Nem felejthetjük, amit a Földessel műveltek!

2012.12.29. 08:40 Tűzköves

foldes_1356766315.jpg

Azt hiszik győztek, pedig hatalmas öngólt rúgtak. Pontosabban leleplezték, milyenek valójában: kicsinyes bosszúállók, akiknek Miskolc  semmit sem jelent. Nem érdekelte őket a névváltoztatás ellen összegyűlt 40 ezer aláírás. „Kommunista háttérmunkára" gyanakodtak, amikor tanárok, alkalmazottak, szülők és diákok egyértelmű nemleges választ adtak ámokfutásukra. És amikor tüntetés előtt még volt némi halvány remény a jó döntésre, a város  vezetője kioktató modorban megalázta a vele tárgyalni szándékozó  egyesület képviselőit. Pedig ők aztán -  szemben Miskolc jelenlegi „uraival” – tényleg köztiszteletben álló emberek.

Másnap a közgyűlésen folytatták, amit elkezdtek: a város érdekeinek elárulását! Ismét kimutatták a foguk fehérjét, hogy nekik, idegenszívűeknek nem érték a város iskolája. Ha kell csuklás nélkül átadják, eladják, cserben hagyják. Dühtől vérben  forgó szemük azonban most megzavarta látásukat. Nem vették észre, hogy ország világ előtt leleplezték magukat, sanda szándékaikat.

2012. szeptember 27. Ha egyszer visszanéz majd valaki, látni fogja majd ezt a dátumot. Alkalmatlanságuk  - pártállástól függetlenül - ekkor vált nyilvánvalóvá a széles közvélemény előtt.

Még sok kárt fognak okozni, sajnos sok miskolci életét fogják tönkretenni, de innen már nincs visszaút!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr674986000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása