HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Elég a Rizsából!

2012.06.21. 08:23 Tűzköves

Már az aláírásgyűjtésnél is pusmogtak róla: a Földes igazgatójának annyi! Azt ugyan senki nem mondta meg, hogy mit tehet az intézményvezető, ha elsöprő a diákok, szülők, volt földesisták, miskolciak és innen elszármazottak felháborodása; ha ennyien  nem akarják, hogy megváltoztassák az iskola nevét. Összegyűlt a 40 ezer aláírás, a hatalom meghátrált, de nem felejtett.

Kiderült, hogy a Baljós Utak Nevesincs KÓKlerei, valójában piti, simlis senkik, aki még arra sem képesek, hogy valakinek  a szemébe mondjanak valamit. Bizottság mögé bújnak, hogy megszavazzák azt, amit az unokáik is szégyellni fognak: nem támogatják a jelenlegi direktort, aki egyébként az egyetlen pályázó volt. Azt nem mondják meg miért, nem-nem, hiszen ilyenkor már szakmai érveket is kellene hozniuk, ami ugye nincs nekik. Csak! Ez ma Miskolcon elég!

Felületesen ismerem az igazgatót, soha nem érdeklődtem pártállása felől.  Nem tudom hű keresztény ember-e, ami most szempont, de azt sem tudom szereti-e a narancsot, ami manapság főszempont. Egyet tudok, hogy keményen dolgozott és vezette leghíresebb gimnáziumunkat.

Nem hiszem, hogy igényt tartana támogatókra, de itt többről van szó! Kedves földesisták, kedves Miskolc-szívűek nem kellene hagyni, hogy ezek mindent megcsinálhassanak, ami gyűlölködő agyukból kipattan!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr454602002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsigamarcelllookingatthings 2012.06.22. 16:47:53

Bizalmas információim szerint dr. Zsiga Marcell anyai ági unokatestvére fog beülni az igazgatói székbe.
süti beállítások módosítása