HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

JÓSZÓ INGYEN

2012.12.24. 07:17 Tűzköves

 A klipet nézegetem, miközben lassan eloszlik a hajnali harangszó. Nem tudom Magyarországon működne-e ez a kezdeményezés? Egymással semmiségeken ordítozó embereket látok magam körül, az élet szinte minden pillanatában. Jogosan, vagy jogtalanul, de rögtön magas C-n kezd a magyar. Az egyiknek elsőbbsége volt, a másik elé odatolakodtak, a harmadik csak úgy, mert valami nem stimmel.

Mi lenne, ha hirtelen jönne valaki, aki azt mondaná, hogy az "ölelés ingyen van". Ahogy nézi az ember filmecskét, látható, hogy az emberek az első meglepetés után, vidáman, néha kicsit meghatódva kapnak a lehetőségen. 

Vagy nálunk talán óvatosságból  nem is öleléssel,  hanem jószóval kellene kezdeni. "JÓSZÓ INGYEN" - hirdethetné a tábla. Úgy érzem, sokan megölelnék azt, aki elkezdené!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr514979634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása