HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Fészekrakó: csak egy fideszes a hunyó?

2012.06.24. 07:40 Tűzköves

Az igazságot a hazugság nem tudja megmásítani, legfeljebb betakarni - de ezt sem örökké. (Szent-Gály Kata)

 

Már a 2010-es választások előtt is azon tanakodtam: honnan vannak a Fidesznek ilyen pontos információi a gyalázatos végkifejletű Fészekrakó-programról? Két év kellett, hogy kiderüljön: fideszes  volt az egyik főszervező. Neve is van neki, csak nem szabad leírni, mert R.Gy. roppant érzékeny lélek. Na, nem attól, hogy az egyik fővádlottja egy 4 milliárdos bűnügynek! Még attól sem, hogy tettestársaival ezrek életét tette tönkre! Megsértődni akkor sértődik meg, amikor a szocik bemutatják ország-világnak, hogy ez a pénzéhes aljadék  az országot vezető párt nem is akármilyen aktivistája.

Mára világos, hogyan történt a dolog! Elismerem zseniális. Ellenfeleim  előtt le a kalappal. A módszer velejéig aljas, de hatásos. Egyik emberük megcsinálja Miskolc történetének legnagyobb csalását, majd az egészet Kálira és a szocikra kenik. (Minden információ a kezükben volt, R.Gy-nél meg a "piszkospénz" . Ha ugyan nála maradt?)  Az eredmény ismert. A rágalom el is döntötte a választásokat. Mire fény derült a hazugságra, már megszálltak mindent.

Megszálltak. Fényes bizonyítéka ennek, hogy az „igazságszolgáltatás” mit tart ilyenkor rettenetes fontosnak?  Sosem találnánk ki, ha nem a mai Magyarországon élnénk. Természetesen annak a  két képviselőnek a meggyanúsítását, akik leleplezték a fővádlott pártállását!

A Fidesz hallgat, képviselői úgyszintén. Kínos a dolog. Hátha tényleg kiderül az igazság a Fészekrakó-gazságról? Hátha egyszer tényleg megtudjuk, milyen erők is álltak valójában az ügy mögött?

4 milliárdot nem lophattak el kapcsolatok nélküli kispályások.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr1004607443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása