HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Megvan Miskolc új lógója!

2012.12.07. 08:33 Tűzköves

zsiga3_1354864996.jpg

Elképesztő ez a fiú. Igazi őstehetség. Mások hosszú éveken át küzdenek, hogy felfedezzék őket, ő meg csak bemondta legfőbb számát a 47 ezrest és máris ott dübürgött a címoldalakon. És nem hagyta alább. Kiderült, hogy nem egyszámos tálentum, mint sokan mások, mert ott van újra és újra. Állócsillag! Igazából még rosszakarói is csak segíteni tudják fényes karrierjét. Mert ugyan mi kivetnivalót lehet találni abban, ha Robbie Williams, vagy Madonna frissen vásárolt házáig vadonatúj aszfaltút vezet? Ennyi jár egy sztárnak.  Neki is. Zsiga Marcellnak is, hiszen ő Miskolc arca. Róla beszél mindenki. Talán már játszik is a gondolattal, hogy ott kellene hagynia ezt a fránya alpolgármesterséget. Csak nyűggel jár! Itt az idő! Főnöke helyében is megfontolnám, hogy szabad-e egy ilyen kvalitású embert a városházán bújtatnia. Ki kell dugni bátran a kéményen, hiszen ma már milliók szemében szimbólum: a város új lógója!  

1 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr824952448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RusznyákNorbi83 2012.12.08. 15:20:52

ZSIGA MARCINAK ELÉG A KOMMUNISTÁK EGYKORI "ÁTLAGOS" TETTEIT MÁSOLNI, MÁRIS RIVALDAFÉNYBE KERÜL. KÍVÁNCSI VOLNÉK, MIÉRT KELLETT PL. A FELSŐZSOLCA FELÉ VEZETŐ UTAT FELÚJÍTANI, VAJON KINEK ÁLLHATOTT ÉRDEKÉBEN?????
süti beállítások módosítása