HTML

tűzköves

Barbarikumi történetek

Friss topikok

Linkblog

Döcög az úthenger, Martin-kertvárosban és Szirmán

2012.04.21. 06:55 Tűzköves

Kétféle úthengerrel találkozhattak mostanában e két miskolci városrész lakói. Az egyik a Kubatov-féle. (Az úriember, mint köztudott, nyelvújító is egyben. Ő a NYUGGER szó feltalálója. Ezt a gyalázatos kifejezést a nyugdíjas és a nigger szó összevonásából hozta létre és terjesztette el a narancsosok között. Gondolom szülei, nagyszülei nagy örömére)

Kreativitását mutatja, hogy  a politikai úthenger is az ő fejéből pattant ki. Rájött ugyanis arra, hogy az emberek megbízhatatlanok. Össze-vissza szavaznak. Ezért a legbiztosabb, ha szépen befenyítik őket. Ez régebben úgy történt, hogy kopogtatócédula-gyűjtésnél felírták, hogy ki van velük és ki ellenük. Ez az a bizonyos Kubatov-lista. Mára fejlődtek a módszerek, ennek gyümölcseit élvezhették Martin-kertváros és Szirma lakói a közelmúltban. Ez abból áll, hogy a narancsos úthenger ma már nem kér, hanem követel. „Mi az, hogy nem adja ide a kopogtatót?” „Na majd, megnézheti magát!” Fenyegetőzve, hőbörögve ment a gyűjtögetés. Aki félt, odaadta, aki nem, azt felírták.

Most pénteken újabb típusú úthenger is megjelent. Egy busznyi  budapesti(!!!)  fiatal érkezett Martin-kertvárosba és Szirmára. Jól sikerült fotókon látható, amint hónuk alatt fekete dossziékkal (benne a Kubatov-listával) keresgélik az utcákat, az embereket.  Érdekes, hogy most már ígértek is. Nyugdíjemelést, 30 % -os gázár-csökkentést. Épp csak a kolbászból font kerítés nem került szóba.

Úgy tűnik nagy az idegesség Fidesz-oldalon, mert van ellenfél. Fiatalember, akit az emberek ismernek, aki nem fenyeget, hanem segít. Aki családjával a választás után is itt marad és nem húz el, mint a messziről jött bérencek.

Juteszembe,  valóságos úthenger is feltűnt a kampány során. A városháza -  csodák csodájára  - éppen MOST és ITT kezdte meg a kátyúzást, az út- és járdaépítést. Hogy miből, ők tudják, hiszen állandóan arról nyafognak, hogy üres a kassza.

Vasárnap mindenesetre itt a lehetőség, hogy az itt élők bizonyítsák nem lehet becsapni és megfélemlíteni őket!

De ehhez nem elég otthon dúlni-fúlni! El kell menni szavazni! Ruskó Zoltánra, aki mint tudjuk "itt van otthon"!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkoves.blog.hu/api/trackback/id/tr424464125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BakoSanyi 2012.04.23. 22:01:10

Már nagyon sajnálom, hogy nem mentem el szavazni, csak néhány vokson múlott. Talán a Bazint kéne legközelebb megkérdezni arról, hogy hogyan tudott zsinórban háromszor választást nyerni, volna mit tanulni tőle.
süti beállítások módosítása